Texa auto i poluteretni program

TEXA

Texa je Italijanska firma iz mesta Monastier di Treviso.Specijalizovana za proizvodnju komunikacijskih i mernih dijagnostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova za benzinske i dizel motore i uređaja za održavanje automobilskih klima. Već duži niz godina TEXA je svetski lider u prodaji dijagnostičkih uređaja .

Dizajniran da zadovolji sve potrebe dijagnostičkih testiranja vozila.
Navigator NANO S je najnovija generacija dijagnostike TEKSA koja vam omogućava da pokrenete sve vrste dijagnostike na automobilima, lakim teretnim vozilima, motociklima, skuterima, četvorotočkašima.

Svaki aspekt Navigato NANO S je pažljivo dizajniran i razvijen kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe  moderne garaže i omogućio mehaničarima da brzo i lako završe sve dijagnostičke testove.Zahvaljujući sopstvenom napajanju i bluetooth konekciji sa akvizicijskom jedinicom izbegavaju se problemi kablovske veze.

Ovaj kompaktni, lagani i ergonomski interfejs dizajniran je tako da jednostavno i automatski funkcionišu sa TEKSA-ovim poslednjim generacijama kao što su AKSONE Nemo, AKSONE 4 Mini i MULTI PEGASO.

CategoryDijagnostika

© 2016 MOTOR DOO JAGODINA | NAJBOLJI PRIJATELJ VAŠEG AUTA