“Jedinu pravu sigurnost u današnjem svetu čoveku mogu pružiti znanje, iskustvo i sposobnost. ”

Henri Ford

20 godina sa vama

Motor doo osnovan je 10.04.1995 god. Osnivači su Bojan i Radomir Veljković. Firma tokom godina napreduje i otvaraju se prodavnice automobila: Motor na zelenoj pijaci, Motor Sport kod crkve u samom centru Jagodine i Motor Shop na raskrsnici kod bolničkog mosta, takodje u Jagodini firma Motor zaokružuje svoj strateški pravac novembra 2007 god. otvaranjem savremenog autoservisa u industriskoj zoni.

Za dvadeset godina postojanja Motor d.o.o je postao brend u ovom delu Srbije, lider u ponudi kvalitetnih rezervnih delova i vrhunskoj usluzi. Decembra 2013. godine postaje ovlašćeni Bosch car Servis. Motor d.o.o je danas moderna firma sa više od dvadeset zapošljenih kvalifikovanih radnika. Već stečena tradicija kvalifikuje nas da prvi krenemo u budućnost savremenog  servisiranja i održavanja vozila uz stručan i sposoban kadar.

Bosch car service:

– u sklopu kojeg obavljamo usluge održavanja i servisiranja putničkih i lakih teretnih vozila
– mehanika – kočnice, donji trap, motori …
– elektrika – el.pokretači, starteri, el.instalacije …
– elektronika – paljenje, ubrizgavanje …
– dijagnostika – testiranje motora, ABS-a, klime, Airbag-a, ESP-a, poništavanje servisnih intervala …
– klima uređaji – punjenje, popravak i održavanje …
– eko test – priprema i popravka vozila …
– ispitivanje kočnica, amortizera i geometrije točka
– auto alarmni sistemi i daljinsko zaključavanje

Kontakt telefon

064.869.2001

Pozovite nas i zakažite servis Vašeg automobila po najpovoljnijoj ceni.

Tel: 035.8844.243

[email protected]

2013
Bosch Car Servis
Prepoznati od strane vodećeg proizvođača automobilskih delova u svetu, Bosch Car Servis nas je uvrstio u jedan od 30 licenciranih servisa u Srbiji ovlašćenih za ugradnju Bosch auto delova na svim automobilima za koje proizvodi delove.

Takođe, kako bi nivo usluga bio podjednak u bilo kojoj zemlji sveta naši majstori aktivno se obučavaju od strane Bosch stručnaka. Na raspolaganju nam je auto dokumentacija,  specijalni alati i instrumenti neophodnim za servis savremenih automobila.

1995
Otvorena prva prodavnica
Davne 1995 godine otvorili smo prvu prodavnicu auto delova, a u narednih deset godina, uz puno truda i sa povećanjem obima posla otvorili smo još dve prodavnice.

I danas, tri prodavnice, opslužuju više od 5000 kupaca mesečno. To najbolje govori o zadovoljstvu i poverenju kupaca u nas.

2007
Otvoren servis automobila
2007 godine rešeni da svojim mušterijama omogućimo kvalitetan auto servis i time ponudimo kvalitetniju uslugu u smislu pružanja garacije na kupljeni i ugrađeni deo automobila, otvorili smo moderan auto servis u industrijskoj zoni Jagodine

Danas servis zapošljava više od 20 visoko obučenih radnika sposobnih da urade naj složenije servise Vašeg automobila.