DURACELL – ime koje garantuje najveću izdržljivost, vek trajanja i snagu u ekstremnim situacijama, nastavlja da unapređuje svoju ponudu i izlazi u susret savremenim vozilima koja imaju sve veće zahteve i potrebu za energijom.

Najpoznatiji svetski proizvođač prenosivih baterija – DURACELL konačno i u Srbiji predstavlja kompletnu ponudu akumulatora za automobile i kamione. Akumulatori Duracell dizajnirani su da pruže maksimalne performanse i pouzdanu startnu snagu svakog dana i u svim uslovima. Zato su akumulatori Duracell pravi izbor za sve koji žele da budu sigurni da ih isti neće izneveriti u vožnji.

akumulator-akumulatori-bosch

Kompanija Bosch proizvodi akumulatore od 1927. godine, kada je prvi put uvedeno elektro-pokretanje motornih vozila.
Od tog perioda zahtevi akumulatora su značajno povećani sa uvođenjem funkcija kao što su električni podizači, klima
uređaji, ABS i vazdušni jastuci.

Valeo-New-Logo

Kompanija VALEO je francuska kompanija, i prisutna je na svetskom tržištu već 80 godina. Brend VALEO je u ponudi Motor-a, i spada u sam vrh svetskih proizvođača delova i opreme za automobile. Malo je brendova koji mogu da se pohvale činjenicom, da učestvuju u ugradnji skoro svakog drugog novoproizvedenog automobila u Evropi.

texaco_rec_logo

Firma Motor Doo je zastupnik renomirane kompanije Texaco, koja u svojoj ponudi ima ulja za sve tipove motora.Texaco ulja su visokokvalitetna ulja i pružaju maksimalne performanse čak i kod velikog opterećenja motora.

12

Kompanija OPTIMAL predstavlja jednog og vodećih nemačkih proizvođača kočionih uređaja, amortizera, delova trapa, i drugih rezervnih delova za automobile.

skf

SKF je počeo sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postao svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Ovde možete naći kompletan asortiman, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.Ležajne jedinice kompanije SKF obično se sastoje od ležaja, zaptivke, maziva i mehanizma za osiguravanje osovine. Jedinice se sklapaju i podešavaju u fabrici. Ove jedinice spremne za montiranje dostupne su sa kugličnim ili valjkastim ležajevima.

image_oe

ZF korporacija je jedna od najvećih proizvodjača setova kvačila i amortizera u auto industriji. O tradiciji kompanije najbolje govori podatak da je osnivač bio čuveni nemački grof, pronalazač i pionir aeronautike Ferdinand von Zeppelin.

Brand SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža, u prenosu snage i sistema oslanjanja.