Povrat robe i novca

 • Povrat robe naručene putem našeg sajta www.motor-jagodina.rs moguć je 14 dana od dana isporuke proizvoda kupcu.
 • Proizvodi koji se vraćaju moraju biti bez tragova korišćenja, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.), pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.
 • Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen o njegovom trošku.
 • Novac se vraća kupcu po prijemu proizvoda, nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
 • U slučaju da je kupac koristio proizvod ili nakon 14 dana od isporuke nije zadovoljan radom, tj. očekivao je mnogo više od naručenog uređaja – povraćaj novca, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.

Kupac proizvod može da vrati samo u sledećim slučajevima:

 • U roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda kupljenog putem sajta www.motor-jagodina.rs ili putem telefona;
 • Ukoliko je greškom Motor d.o.o. fakturisan proizvod koju kupac nije poručio, ili proizvod koji je neispravan ili oštećen, rok za započinjanje procedure povrata robe je 24h od trenutka prijema iste;
 • Ukoliko je proizvod predmet reklamacije i kao takav nije moguće da se popravi. Potrebno je da se proizvod dostavi Motor d.o.o. i da se dobije potvrda od ovlašćenog lica (proizvođač, ovlašćeni serviser ili dobavljač).

Privatnost podataka

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke za uspešnu obradu narudžbina i informisanje kupaca, kao i statističke podatke koji nam daju informacije o korišćenju sajta i traženim artiklima. Motor d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u preduzeću Motor d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kupci imaju i mogućnost prijave na našu mejling listu i u svakom trenutku je moguće da se odjave sa iste ukoliko ne žele da prate akcije Motor d.o.o..

Način plaćanja

Pouzećem

Plaćanje se vrši gotovinski, prilikom preuzimanja naručene robe, kurirskoj službi  koja vrši isporuku robe.

Ostalo

 • Motor d.o.o. zadržava pravo promene cena i količina.
 • Narudžbina kupca bez dobijene potvrde od Motor d.o.o. ne predstavlja završenu narudžbinu.Odnosno, pre svake isporuke prodavac je u obavezi da potvrdu narudžbenice izvrši telefonskim putem ili slanjem predračuna pravnom licu.
 • U slučaju bilo kakve promene, prodavac je u obavezi da o tome obavesti kupca.
 • Nakon telefonske ili e-mail saglasnosti od strane kupca i prodavca, narudžbenica se smatra potvrđenom i roba se prosleđuje.

Vreme isporuke

Rok isporuke robe 1 – 4 dana ukoliko drugačije ne bude naglašeno u telefonskom razgovoru sa operaterom.