Q
Kada otići na servis?
AZa svako vozilo su predviđena redovna održavanja u određenim vremenskim intervalima u zavisnosti od tehničkih karakteristika vozila.  Ukoliko imate dilema o programu redovnog održavanja vašeg vozila, obratite se bez ustručavanja svom predsvavniku Bosch car servisa – Motor doo.
Q
Zašto svoje vozilo treba da redovno održavate u MOTOR-u?
AVaše vozilo je vaš svakodnevni saputnik.
Q
Treba li proveravati nivo ulja?
ASavetujemo Vam da između dva servisa redovno proveravate nivo ulja u vašem motoru. Nivo ulja treba da bude između oznaka minimalnog i maksimalnog nivoa na mernoj šipki.

Ukoliko se nivo ulja nalazi ispod oznake minimalnog nivoa, svakako vam preporučujemo da dolijete ulje pre nego sednete za upravljač.

Za pravilan izbor ulja koje ćete koristiti u vašem motoru, savetujemo vam da proučite podatke u vašoj servisnoj knjižici.

Nešto o Auto klima uredjajima

Servis i punjenje auto klime možete obaviti u našem ovlašćcenom Bosch car servisu.Punjenje auto klime obaviće naši majstori sa profesionalnim uredjajima i gasom koji nije štetan po okolinu i ljude.Gas koji koristimo za punjenje auto klima sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan!Na punjenje auto klima dobijate i garanciju,a više detalja možete dobiti na licu mesta od naših zaposlenih.

Servis auto klime podrazumeva kompletnu proveru rashladnog sistema,detektovanje količine freona i ulja u sistemu,dijagnostiku curenja gasa,proveru pritiska u sistemu i zamenu filtera u koliko je to potrebno.

Dezinfekcija auto klime

Kanali kroz koje struji vazduh zadržavaju različite otrove u svojim šupljinama.Iako auto ima polen filter on nije u mogućnosti da zadrži sve stetne materije.Nakon nekog vremena,u sistemu za ventilaciju nakupi se dosta grinja,bakterija i drugih štetnih materija koje mogu ugroziti zdravlje svakog putnika u automobilu.Pored različitih bolesti koje se mogu dobiti zbog prljavog sistema,neprijatni mirisi takodje mogu biti problem.Zato je potrebno odraditi dezinfekciju auto klime,odnosno svih otvora kroz koje struji vazduh.Nova tehnologija koju posedujemo dezinfikovaće ceo sistem,otkloniti sve štetne materije i otrove kao i neprijatne mirise.

Motor doo Jagodina

sema auto klime

Auto_Klima_Servis_140528_12801

Niste pronašli svoj odgovor? Pitajte nas!

Nemojte se ustručavati da nam postavite pitanje.
Naši stručnjaci potrudiće se da što je pre moguće odgovore na sva Vaša pitanja
u vezi sa održavanjem ili popravkom automobila.